Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Nieuws

Bridgejeugdkamp 2019

Ben jij tussen de 10 en 17 jaar? Meld je dan aan voor het Bridgejeugdkamp 2019 van 12 tot en met 16 augustus in Bladel, Noord-Brabant. Er staat van alles op het programma, zoals een verrassingsuitje, een sportmiddag en een spetterend slotfeest! Natuurlijk gaan we ook (mini)bridgen. Zo zijn er meerdere drives, maar worden er ook clinics gegeven door topspelers. Als je nog niet kunt bridgen, is dat geen probleem. Dan leren we je het gewoon! Omdat het kamp zo leuk is, zijn we voor dit jaar uitgeweken naar een grotere locatie. Ben je geïnteresseerd om in 2019 mee te gaan, geef je snel op. Laat het horen via jeugdbridge@bridge.nl. Meld je voor 15 april aan en je krijgt een vroegboekkortingvan 20 euro!

Het jeugdbridgekamp van 2018

Het bridgekamp van 2018 was een doorslaand succes. Meteen was al duidelijk dat er volgend jaar weer genoeg liefhebbers zullen zijn! Bekijk het filmpje op youtube, dan krijg je wel een goed beeld hoe leuk het was…

 

Het jeugdbridgekamp van 2017

Jeugdkamp 2018

 

In het magazine Bridge van oktober 2017 stond een leuk artikel over het jeugdbridgekamp. Lees het hier en je weet waarom ook jij een keer mee moet doen! Of kijk eens op youtube naar het filmpje. Of lees het online verslagje.

Jeugdkamp 2018 touwtrekken

 

 

 

 

 

Meer informatie

Op de flyer hieronder en ook op jeugdbridge.nl vind je meer informatie over het jeugdkamp in Bladel.

Jeugdkamp 2019

Ander nieuws