Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Nieuws

Ricco van Prooijen en Louk Verhees tweede bij Cavendish Monaco

Ricco van Prooijen en Louk Verhees zijn bij het parentoernooi van de Cavendish 2019 dat van 6 – 8 februari in Monaco werd gespeeld op de tweede plaats geëindigd. Op het allerlaatste spel werden ze ingehaald door de winnaars, Thomas Bessis – Jeff Meckstroth.
Aan de A-finale op vrijdag deden vier Nederlandse paren mee: Bauke Muller – Simon de Wijs werden 14e, Meike Wortel – Jacco Hop 16e en Bob Drijver – Bart Nab 21e. Via de BridgeBond op Facebook kun je de actualiteiten nog beter volgen. Je kon live results via deze barometer bijhouden.

Voor het toernooi werd een veiling gehouden waarbij elk paar bij opbod verkocht werd. Het duurste paar is Dennis Bilde – Agustin Madala dat € 17.000 opbracht. De opbrengst van de veiling gaat niet alleen naar de spelers maar ook naar de “eigenaar” van een paar.

Bij de Cavendish zijn niet alleen het inschrijfgeld maar ook de te winnen prijzen torenhoog. Aan het viertallentoernooi van zondag – dinsdag deden geen Nederlanders mee.

Er deden zes Nederlandse paren mee. Drie van deze paren kennen we van TeamNL Bridge Open: Bob Drijver – Bart Nab, Bauke Muller – Simon de Wijs en Ricco van Prooijen – Louk Verhees. De andere drie paren zijn Jacco Hop – Meike Wortel, Veri Kiljan – Luc Tijssen en Guy Mendes de León – Thibo Sprinkhuizen.

Ander nieuws