Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Nieuws

Ex aequo nummer 1 bij derde voorronde Witte Huis Topcircuit

Bij de derde voorronde van het Witte Huis Topcircuit op 5 januari eindigden twee paren ex aequo op de eerste plaats: Steven de Donder & Steve de Roos en Tom van OverbeekeTim Verbeek scoorden beide 62 imp, derde werden Harm Everts en Rieks Mulder. Gefeliciteerd!

De eerste voorronde werd gewonnen door Berend van den Bos en Joris van Lankveld, de tweede door Merel Bruijnsteen en Laura Dekkers. In totaal worden vier voorrondes gespeeld om te bepalen wie zich plaatsen voor de finale met een hoofdprijs van € 5000. De volledige  uitslag vind je op de uitslagenpagina van de BridgeBond, de tussenstand na drie voorronden staat hier.

Het Witte Huis Topcircuit wordt in het seizoen 2018-2019 voor de 11e keer gespeeld. Er zijn vier voorronden in NDC den Hommel in Utrecht op de zaterdagen 20 oktober, 8 december, 5 januari en 2 februari met steeds een eerste prijs van € 1000. In de finale in Het Witte Huis in Amsterdam op 2 en 3 maart is de 1e prijs € 5000. Het reglement en de deelnemers vind je in de kennisbank.

Ander nieuws

topcircuit witte huis