Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Nieuws

Annelène Balk en Kees van Gennip winnen finale van het Ruitenboertoernooi 2019!

Annelène Balk en Kees van Gennip (Bridge Centrum Bergen, NH) zijn de winnaars van de finale van het Ruitenboertoernooi. Ze scoorden 63,50% en bleven de nummers 2, Lammie Boonstra en Minne Brouwer (BC Steenwijk, op de foto linksachter) bijna 3% voor. Derde werden Has Henken – Anton-Jan Pieters (BC Zuid-West, Nijmegen, rechtsachter) met 60,40%.

Ruitenboertoernooi 2019 top 3De feestelijke finale van het grootste bridge-evenement van de wereld was vandaag, zondag 19 mei. De BridgeBond onthaalde en fêteerde de finalisten die zich door heel Nederland wisten te plaatsen via de voorronden en vervolgens de halve finales. In het Nationaal Denksportcentrum Den Hommel werden twintig ronden van twee spellen gespeeld om te bepalen wie het sterkste paar is van dit toernooi waaraan meer dan 10.000 paren deelnamen.
De complete stand kun je vinden op de NBB-uitslagenpagina. Naast prijzengeld voor de top 20 ontving elk tiende paar vanaf de 30e plaats twee flessen wijn.

Snel op de hoogte zijn? Zorg dan dat je ook op de Facebookpagina van de BridgeBond komt. ‘Like’ ons als je de berichten en evenementen wilt volgen en deel je bridgeplezier met iedereen.

Meer informatie over de finale en de weg erheen vind je verder in de kennisbank. Lees daar hoe je de spellen kunt naspelen en over de voorronden op de clubs, halve finales door het hele land en de boekjes met de spelbesprekingen. Wil je de spellen van de finale naspelen of het spellenboekje bekijken klik dan hier (deze service is exclusief voor leden van de BridgeBond, je maakt er gebruik van met je lidnummer en wachtwoord).

Ruitenboertoernooi 2019 winnaars Annelène Balk en Kees van Gennip

Winnaars Annelène Balk en Kees van Gennip

Ruitenboertoernooi 2019 winnaars Annelène Balk en Kees van Gennip

Die beker is de kroon op het goede werk!

Ruitenboertoernooi 2019 winnaars Annelène Balk en Kees van Gennip met Koos Vrieze

Bondsvoorzitter Koos Vrieze reikt de beker uit aan de winnaars

Ruitenboertoernooi 2019 winnaar Kees van Gennip met Koos Vrieze

Kees van Gennip en Koos Vrieze

 

 

Ruitenboertoernooi 2019 tweede plaats

Tweede plek: Minne Brouwer en Lammie Boonstra

Op de derde plaats: Has Henken en Anton-Jan Pieters

Foto’s: Eric Waterschoot 

Ander nieuws