Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Nieuws

Drenkelford en Groenenboom winnen Open Golf en Bridge 2019

Herman Drenkelford en Merijn Groenenboom hebben op zaterdag 15 juni het 11e landelijk Open Golf & Bridge 2019 op hun naam geschreven.

Traditioneel beginnen de spelers met de golfwedstrijd, helaas was de baan na inspectie door de greenkeeper gesloten. In de bunkers zwommen eenden en mantelmeeuwen.

De wedstrijden werden daarom omgedraaid, de 96 deelnemers uit het hele land begonnen met bridge en om 15.00 uur kon het golfen van start na vrijgave van de baan.

Na het verwerken van zowel de bridge- als de golfuitslagen konden de prijswinnaars bekend gemaakt worden: Herman Drenkelford uit Amsterdam en Merijn Groenenboom uit Utrecht.

Herman Drenkelford kennen we als topspeler en drijvende kracht achter Het Witte Huis (samen met Max Abram) en toernooien als het Witte Huis Topcircuit en the White House Juniors. Ook Merijn Groenenboom is geen onbekende. In 2007 werd hij Europees kampioen bij de junioren, in 2008 wereldkampioen bij de studenten. Van september 2009 tot maart 2011 speelde hij voor het open team.

Nu blijkt dat beide heren ook nog eens zeer verdienstelijk golfen. Gefeliciteerd!

Ander nieuws