Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Nieuws

Huldigingen topprestaties 2018

Huldiging zondag 27 januari 2019

De landskampioen van het seizoen 2018-2019 is Het Witte Huis. Felicitaties aan: Berry Westra, Max Abram, Bas Drijver, Herman Drenkelford, Sjoert Brink en Vincent Ramondt.

De finale is met groot enthousiasme gevolgd op BBO, Facebook, Twitter en op zondag ook live in Utrecht. Je kunt nog stemmen op je favoriete speler en zeg vooral waarom! De poll vind je in het Facebook evenement, doe ook mee!

Na afloop van de finale is traditioneel ook het bridgejaar 2018 feestelijk afgesloten met de huldigingen en een spotlicht op de memorabele momenten.


Talent van het jaar 2018: Sandra Kolen

Talent van het jaar 2018: Sandra Kolen

Talent van het Jaar 2018

Update april 2019: Inmiddels is tijdens het toernooi The White House Juniors ook de onderscheiding voor het Talent van het Jaar uitgereikt aan Sandra Kolen. Sandra kon helaas in januari niet bij de uitreiking zijn en de setting van het jeugdige internationale toernooi was voor Wubbo de Boer een mooi moment om het beeld alsnog uit te reiken. Met dank aan Paul te Stroete die het moment op beeld vastlegde.

Waaraan dankt Sandra de onderscheiding? Allereerst vanwege de duidelijk stijgende lijn in haar prestaties en ontwikkeling. Ze haalde ruim plus in de Eerste Divisie Viertallen over het seizoen 2018/2019. Sandra is al een paar jaar de dragende speelster in het girls team. Tijdens het EK Paren in Opatija haalde ze brons. Inmiddels is zij toegetreden tot de vrouwenselectie en heeft ze op het EK met dat team bijgedragen aan de plaatsing voor het WK 2019. Sandra gefeliciteerd, we hopen in de toekomst nog veel te kunnen genieten van je spel!


WK Wujiang, junioren

Huldiging zondag 27 januari 2019

Het juniorenteam heeft op de wereldkampioenschappen in Wujiang (8-18 augustus) brons gewonnen. Het te feliciteren team bestaat uit, v.l.n.r.: Ricardo Westerbeek, Agnes Snellers (non playing captain), Thibo Sprinkhuizen, Luc Tijsssen, Wubbo de Boer (coach), Veri Kiljan, Guy Mendes de Léon en Michel Schols (niet aanwezig).


WK Orlando, gemengde viertallen

Huldiging zondag 27 januari 2019Huldiging zondag 27 januari 2019

Tijdens het transnationale WK in Orlando (21 september – 6 oktober) hebben twee teams met Nederlandse spelers het podium bereikt:

  • Zilver voor team Wilson met Magdaléna Tichá, Richard Ritmeijer en Ricco van Prooijen
  • Brons voor team Ferm met Sjoert Brink, Bas Drijver en Simon de Wijs

EK Opatija, meisjes

Huldiging zondag 27 januari 2019
Esther Visser en Sandra Kolen (niet aanwezig) hebben brons gehaald bij de girls tijdens de Europese kampioenschappen in Opatija (11-18 juli).


EK Opatija,onder 13 jaar

Tijdens de Europese kampioenschappen in Opatija (11-18 juli) hebben Miel en Rex Brocken brons gehaald bij de jeugd onder de 13 jaar.

Huldiging zondag 27 januari 2019


Champions’ Cup
Huldiging zondag 27 januari 2019

De Europese Champions’ Cup in Eilat Israel (8 – 10 november)  is gewonnen door B.C. ’t Onstein 1, v.l.n.r.: Bob Drijver, Ricco van Prooijen, Simon de Wijs, Monique en Hans Melchers, Bart Nab, Louk Verhees en Bauke Muller.


Transfer Race

Huldiging zondag 27 januari 2019

Uiteraard zijn ook de winnaars in de Transfer Race gehuldigd, allereerst overall winnaar Tim Verbeek!

1e in de categorie vrouwen = Magdaléna Tichá

Huldiging zondag 27 januari 2019

1e in de categorie junioren = Ricardo Westerbeek

Huldiging zondag 27 januari 2019

1e in de categorie aspiranten = Tim van de Paverd

1e in de categorie senioren = Agnes Snellers


Alle spelers die zijn gehuldigd omdat zij het bridge zo’n mooie uitstraling geven bedankt en van harte gefeliciteerd!

Huldiging zondag 27 januari 2019

foto’s: Hes van Huizen m.u.v. foto Talent van het Jaar (door  Paul te Stroete)

Ander nieuws