Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Nieuws

Nederlandse Loterij maakt afdracht bekend

Nederlandse Loterij afdrachtEen sportief, gezond en gelukkig Nederland. Dat zijn de doelen van de Nederlandse Loterij en die passen perfect bij de betekenis die bridge heeft voor mensen. Wij zijn ook dit jaar ontzettend blij met de sponsoring. In de afdracht maakt de Nederlandse Loterij het totale bedrag van € 161.200.000,- bekend. Daarnaast onthulde zij het bedrag voor bridge en dat is dit jaar € 553.278,-.

Bridge biedt mensen een waardevol netwerk, de BridgeBond zoekt dan ook in de volle breedte samenwerking om hieruit kansen te laten ontstaan voor jong en oud. Met bridge ben en blijf je actief op alle fronten en dat verhoogt je gezondheid. Je traint je hersenen, communicatie en je geheugen. Je ontmoet veel mensen. Als denksport in teamverband geeft het je een enorme sociale voorsprong voor de rest van je leven‪!

Bridge combineert alle voordelen van een team- en een denksport. Daarom draagt het bij aan een brede ontwikkeling en stimuleert vaardigheden als analyse, communicatie, concentratie, sportiviteit en prestatievermogen. Zo kan bridge ook voor kinderen en scholen veel betekenen.

Wanneer je om wat voor reden dan ook minder mobiel bent, is bridge een sport die je heel lang kunt blijven doen. Door de lage drempel die bridge heeft, kan bijna iedereen profiteren van de kracht van bridge.

Namens alle bridgers in Nederland danken we daarom de Nederlandse Loterij voor haar gulle bijdrage!

Ander nieuws