Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Nieuws

Ruitenboertoernooi 2019: de halve finales zijn gespeeld!

Op zondag 14 april hebben rond de 900 paren de halve van het Ruitenboertoernooi gespeeld, op veel verschillende locaties in Nederland. We hopen dat alle deelnemers heel veel plezier hebben beleefd, aan het spelen, aan de opzet van dit toernooi, de leuke boekjes en aan die overheerlijke wijn! Wie van jullie zien we terug tijdens de feestelijke finale op 19 mei in Utrecht? De uitslagen zijn inmiddels bekend, wij verheugen ons erop alle paren te ontmoeten die zich hebben weten te plaatsen.

De uitslagen kun je  bekijken via de uitslagenservice van de BridgeBond. Ook leuk om je clubgenoten en vrienden te volgen.

ruitenboerboekjesHet Ruitenboertoernooi is bij veel clubs al helemaal ingeburgerd, zo is bijvoorbeeld bekend dat je na afloop een boekje ontvangt met commentaar van een topspeler, om gezellig na te kaarten. Maar misschien wist je dit nog niet: de Ruitenboerspellen kun je ook terugvinden op onze website. Zo worden uiteindelijk van alle voorronden, halve finale en finale de boekjes met spelverdelingen gepubliceerd. Wil je ze nog eens naspelen, bijvoorbeeld met Jack, dan kan dat ook omdat de spelverdelingen ook als bestand beschikbaar zijn.

Je vindt de spellen (pas na afloop uiteraard!) hier
Deze service is voor leden, dus je moet wel inloggen met je lidnummer en wachtwoord.
PS Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je dat hier snel opnieuw opvragen.

Meer informatie over het Ruitenboertoernooi vind je op de speciale Ruitenboerpagina.

Als je lid bent van facebook, volg en deel Ruitenboer dan ook daar.

Ander nieuws