Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Nieuws

Docent of wedstrijdleider worden? Doe op 11 mei eerst de spelkennistest!

Regeren – en ook docent of wedstrijdleider worden – is vooruitzien. Stel, je wilt in het najaar de opleiding tot bridgedocent of wedstrijdleider volgen. Zorg er dan voor dat je op tijd slaagt voor de spelkennistest, als je hiervoor tenminste geen vrijstelling* hebt! Dit jaar zijn er twee mogelijkheden om deel te nemen aan de spelkennistest: 11 mei en 7 september. De eerstvolgende kans daarna is pas weer in 2021. Wil je de spelkennistest afleggen of weten wat het precies inhoudt?  Dan vind je in de kennisbank meer informatie over de spelkennistest.


* Hoe weet je of je vrijgesteld bent van de spelkennistest?

  • opleiding tot wedstrijdleider
    Vrijstelling van de spelkennistest krijg je als je dit seizoen deelneemt aan tweede divisie (of hoger) viertallen, of recht hebt op het spelen in de tweede divisie (of hoger) paren. Je krijgt ook vrijstelling wanneer je een rating van 2500 of hoger hebt.
  • opleiding tot bridgedocent
    Vrijstelling van de spelkennistest krijg je als je dit seizoen hebt deelgenomen aan tweede divisie (of hoger) viertallen, of recht had op het spelen in de tweede divisie (of hoger) paren. Je krijgt ook vrijstelling wanneer je een rating van 2000 of hoger hebt.

Ander nieuws