Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Nieuws

TeamNL Bridge Open wint IMSA World Masters

TeamNL Bridge Open heeft donderdag de finale van de 1e IMSA World Masters Championship gewonnen. Daarin werd Frankrijk met 94-56 imp verslagen. De finale bij de vrouwen werd gewonnen door Polen dat Zweden versloeg.
Op vrijdag en zaterdag werd een parenwedstrijd gespeeld met de twaalf paren van de vier deelnemende landen, zowel voor open als voor vrouwen. Bauke Muller – Simon de Wijs werden 1e, Sjoert Brink – Bas Drijver 2e.
Het toernooi werd van 14 tot en met 18 mei in Hengshui (China) gespeeld. Het Nederlandse team bestond uit Sjoert Brink – Bas Drijver, Bob Drijver – Bart Nab en Bauke Muller – Simon de Wijs. De andere landen (open) waren China, Frankrijk en Noorwegen, bij de vrouwen speelden China, Engeland, Polen en Zweden.
IMSA is de International Mind Sports Association. Naast bridge werd er o.m. ook geschaakt en gedamd, ook met Nederlandse deelnemers. Meer informatie vind je via de website van de WBF (met o.m. ook daily bulletins) of de website van IMSA.

Hieronder zie je een greep uit de foto’s. Wil je meer foto’s van Nederland tijdens IMSA? Zorg dan dat je ook op de Facebookpagina van de BridgeBond komt. ‘Like’ ons als je de berichten en evenementen wilt volgen en deel je bridgeplezier met iedereen.

 

#TeamNL Bridge Open wint IMSA! — met Bob Drijver, Simon De Wijs, Sjoert Brink, Bart Nab, Bas Drijver en Bauke Muller in Hengshui.

#TeamNL Bridge Open wint IMSA! Bob Drijver, Simon De Wijs, Sjoert Brink, Bart Nab, Bas Drijver en Bauke Muller in Hengshui.

#TeamNL Bridge Open wint IMSA Open Teams

#TeamNL Bridge Open wint IMSA Open Teams

#TeamNL Bridge Open wint IMSA Open Pairs

#TeamNL Bridge Open wint IMSA Open Pairs

#TeamNL Bridge Open wint IMSA! Sjoert Brink

Sjoert Brink

#TeamNL Bridge Open wint IMSA! Simon de Wijs

Simon de Wijs

#TeamNL Bridge Open wint IMSA! Bauke Muller

Bauke Muller

#TeamNL Bridge Open wint IMSA! Bas Drijver

Bas Drijver

#TeamNL Bridge Open wint IMSA! Bart Nab

Bart Nab

#TeamNL Bridge Open wint IMSA! Bob Drijver

Bob Drijver

Hieronder een aantal foto’s die Bob Drijver in de speelzaal maakte.

 

Ander nieuws