Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Nieuws

TeamNL Bridge Open verliest van Engeland

Watch BBO VugraphTeamNL Bridge Open heeft de oefenwedstrijd tegen Engeland verloren. Nederland speelde van vrijdag 19 tot en met zondag 21 april in Vorden in de bridgeboerderij van BC ’t Onstein. Alle drie de tafels waren te volgen op BBO.

Voor Nederland speelden de volgende paren:
Berend van den BosJoris van Lankveld, systeemkaart
Bob DrijverBart Nab, systeemkaart
Danny MolenaarTim Verbeek, systeemkaart
Bauke MullerSimon de Wijs, systeemkaart
npc en coach Ton Bakkeren
Het Engelse team bestond uit:
David BakhshiAlon Birman, geen systeemkaart beschikbaar
Tony ForresterAndrew Robson, systeemkaart
Ed JonesTom Paske, systeemkaart

Er werd weer met een zgn. ankertafel gespeeld, de resultaten aan die tafel worden vergeleken met de scores van de andere twee tafels. De uitslagen (results) kun je vinden op de uitslagensite van de BridgeBond. Er werden 128 spellen gespeeld, verdeeld over acht zittingen. De eindstand (dubbeltelling) vind je hier:


NederlandEngelandna # spellen
458524128

Dit was de zesde in een serie van acht oefenwedstrijden voor TeamNL Bridge Open en Vrouwen die mogelijk worden gemaakt door BC ‘t Onstein t.g.v. het twintigjarig bestaan.
De vorige twee wedstrijden van het TeamNL Bridge Open (tegen Zweden en Noorwegen) werden ruim gewonnen. Op het programma staat nog een wedstrijd tegen Israël, van 17-19 mei.
TeamNL Bridge Vrouwen heeft inmiddels drie wedstrijden gespeeld, tegen Frankrijk, Engeland en Polen. Die werden alle drie verloren. De laatste wedstrijd is tegen Noorwegen, van 10-12 mei.


Ander nieuws