Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Nieuws

TeamNL Bridge Open verliest oefenwedstrijd van Israël

Team NL Bridge Open heeft de oefenwedstrijd tegen Israël, de nummer twee van het EK 2018, verloren. Na een voorsprong van ruim 100 imp kwam Israël op zaterdagmiddag en zondag zeer overtuigend terug om met 89 imp verschil te winnen.

De wedstrijd was van 17-19 mei weer in Vorden in de bridgeboerderij van BC ’t Onstein.
Voor Nederland speelden de volgende paren:
Berend van den BosJoris van Lankveld, systeemkaart
Danny MolenaarTim Verbeek, systeemkaart
Ricco van ProoijenLouk Verhees, systeemkaart
npc en coach Ton Bakkeren
Het Israëlische team bestond uit:
Ilan BareketAssaf Lengy, systeemkaart
Alon BirmanDror Padon, systeemkaart
Amir LevinJoseph Roll, systeemkaart
Er werd weer met een zgn. ankertafel gespeeld, de resultaten aan die tafel worden vergeleken met de scores van de andere twee tafels. De uitslagen (results) kun je vinden op de uitslagensite van de BridgeBond. Er werden 128 spellen gespeeld, verdeeld over acht zittingen. De eindstand (dubbeltelling) vind je hier:


NederlandIsraëlna # spellen
466555128

Dit was de laatste in een serie van acht oefenwedstrijden voor TeamNL Bridge Open en Vrouwen die dit jaar mogelijk worden gemaakt door BC ‘t Onstein t.g.v. het twintigjarig bestaan.
Van de vorige drie wedstrijden van TeamNL Bridge Open (tegen Zweden, Noorwegen en Engeland) werden er twee ruim gewonnen maar de laatste verloren.
TeamNL Bridge Vrouwen speelde ook vier wedstrijden, tegen Frankrijk, Engeland, Polen en Noorwegen. De eerste drie werden verloren, van Noorwegen werd gewonnen.


Ander nieuws