Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Nieuws

Bas de Bruyn en Roald Ramer winnen vierde voorronde Witte Huis Topcircuit

Bas de Bruyn en Roald Ramer zijn de winnaars van de vierde en laatste voorronde van het 11e Witte Huis Topcircuit. Op de gedeelde tweede plaats eindigden Oscar Nijssen – Tim van de Paverd en Berend van den Bos – Joris van Lankveld. Na deze voorronde is bekend welke zestien paren zich geplaatst hebben voor de finale, de eindstand vind je onderaan dit artikel.
De voorronden van dit invitatietoernooi  werden gehouden in NDC den Hommel in Utrecht. De finale is in Het Witte Huis in Amsterdam op 2 en 3 maart. De eerste prijs in de finale bedraagt € 5000, per voorronde is er prijzengeld voor de eerste tien met € 1000 voor de winnaars. Het reglement en de deelnemers vind je in de kennisbank.

De eerste voorronde werd gewonnen door Berend van den Bos & Joris van Lankveld, de tweede door Merel Bruijnsteen & Laura Dekkers en bij de derde voorronde eindigden twee paren ex aequo op de eerste plaats: Steven De Donder & Steve De Roos en Tom van Overbeeke & Tim Verbeek. De volledige uitslag vind je op de uitslagenpagina van de BridgeBond.

De eindstand na de vier voorronden staat hier:

Eindstand Witte Huis Topcircuit 2019
Download

Ander nieuws

topcircuit witte huis