Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Bridgecongres en Algemene Ledenvergadering

Ieder jaar organiseert de BridgeBond het bridgecongres, de jaarlijks terugkerende ontmoeting tussen clubs en de BridgeBond. Met een interessant programma, helemaal toegespitst op de actualiteiten die spelen bij aangesloten clubs. Er worden tal van workshops over interessante onderwerpen georganiseerd, maar er bestaat ook altijd de mogelijkheid om te bridgen. Op deze manier belooft het een inspirerende belevenis te worden, die een clubbestuurder simpelweg niet mag missen.
Onderdeel van het bridgecongres is de algemene ledenvergadering (de aangesloten clubs zijn de leden van de BridgeBond).

In 2019 is het Bridgecongres op zaterdag 9 november in ’s Hertogenbosch.

Programma Bridgecongres 2018

We lanceren de vernieuwde website bridge.nl, waarop je nieuws, evenementen en heel veel tips en informatie kunt vinden. In de workshops kun je (bij)leren van onze deskundigen en samen sparren over actuele onderwerpen die clubs aangaan. Verder natuurlijk diverse informatiestands en presentaties op de bridgemarkt. De onthulling en uitreiking van de Hunebedtrofee en de Hans Kreijns Award zijn een feestelijk onderdeel van de Algemene Ledenvergadering. Voor de ontspanning kun je, naast gezellig lunchen en borrelen, robberen in caféstijl en je laten rondleiden door het centrum van de sportwereld Papendal. Al met al wordt het Bridgecongres op 3 november 2018 een dag waarop we graag elke club ontmoeten!

De ALV staat weer traditioneel in de middag gepland (de aangesloten clubs zijn de leden van de BridgeBond). De belangrijkste agendapunten zijn het vaststellen van het Jaarverslag 2017 (sportief en financieel) en de Begroting 2019.

Klik hier voor het volledige programma en de inhoud van de workshops.

Agenda ALV 2018

Algemene Ledenvergadering 2018 BridgeBond
Datum: zaterdag 3 november 2018
Aanvang: 14.30 uur
Locatie: Hotel- en Congrescentrum Papendal, Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem

Vragen Financieel vragenuurtje en Beleids vragenuurtje 2018
Agenda ALV