Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

 

Actief en sociaal blijven

De BridgeBond ondersteunt waar mogelijk bridgers om actief en sociaal te blijven. Dat doen we met het ontwikkelen van unieke diensten zoals de online bridgekalender, die de ruim 300.000 bridgers in Nederland in staat stelt om snel te zoeken naar een leuke drive bij hen in de buurt. Ook adviseren en helpen we graag bij initiatieven voor speciale drives die bridgen mogelijk maken voor iedereen.

Ondersteuning visueel gehandicapten

Kun je bridge spelen als je de kaarten niet kunt zien? Zeker, alleen het kost wat meer tijd. Je moet stuk voor stuk de speelkaarten in braille aftasten en dat gaat minder snel dan wanneer je ze in een oogopslag ziet.

De BridgeBond ondersteunt initiatieven voor visueel gehandicapten met raad en daad. Zo hebben we een speciale koffer met speelkaarten met grote opdruk en in braille. Die kun je lenen: voor een bijzondere drive of een speler op je club. Je kunt ook bij ons terecht voor advies over het organiseren van een speciale drive voor visueel gehandicapten, als de Visueel Gehandicapten Drive in Vianen (oktober 2017).

Wij helpen graag

Neem voor meer informatie contact op met:

Marie-José de Bruïne
opleidingen en bridge leren
030-2759955
mariejose.de.bruine@bridge.nl