Vandaag is het Nederlands Kampioenschap seniorenparen 2017 gehouden in het NDC Den Hommel in Utrecht.
De top 3:
1. Frank Veger en Peter van der Voorden
2. Allie Hoenstok en Hans Metselaar
3. Mas Koekenbier en Rob van Leeuwen
Uitslagen en spelverdelingen via de NBB Uitslagenpagina.

In de vier regio's van de Tweede Divisie paren promoveren de paren op de plaatsen 1 en 2. Daarnaast zijn er vier extra promotieplaatsen beschikbaar op basis van de topintegrale uitslag waarin alle resultaten worden vergeleken. De Weko heeft maandag de topintegrale uitslag vastgesteld, die is de vinden op de NBB-uitslagenpagina. Klik op de lees meer link om te zien wie er zijn gepromoveerd. Alle gepromoveerde paren gefeliciteerd!

Op 23 april was de ontknoping van de Meesterklasse, Eerste Divisie en Tweede Divisie openparencompetities 2016-2017. Na een bijzonder spannende laatste zitting werd de Meesterklasse gewonnen door Gerbrand Hop - Thibo Sprinkhuizen met 54,79%. Berend van den Bos - Joris van Lankveld werden tweede (54,25%), Richard Ritmeijer en Magdaléna Tichá derde (54,16%).
Alle uitslagen zijn te vinden op de NBB-uitslagensite. De groene en rode pijlen in de stand laten zien hoeveel paren promoveren en degraderen.

Het Nederlands Kampioenschap Gemengde Paren is vandaag gewonnen door Wietske van Zwol en Carel Berendregt uit Tilburg. Wietske won daarmee na het NK Gemengde viertallen en het NK Vrouwenparen haar derde landstitel dit seizoen. Op de foto links naast de winnaars Hedwig van Glabbeek en Willem Jan Maas (tweede) en Severine Dissard en Gert-Jan Paulissen (derde). Gefeliciteerd! Alle uitslagen vind je op de NBB uitslagenpagina.

De Meesterklasse, Eerste Divisie en Tweede Divisie openparencompetities 2016-2017 worden gehouden in de weekenden zaterdag 1 - zondag 2 april en zaterdag 22 - zondag 23 april.

Op zaterdag 4 en zondag 5 februari is in Utrecht het ‬Nederlands kampioenschap vrouwenparen 2016-2017 gespeeld‪. De competitie is overduidelijk gewonnen door Magdaléna Tichá en Wietske van Zwol (op de linkerfoto in het midden).

Het Nederlands kampioenschap vrouwenparen 2016-2017 wordt gespeeld op zaterdag 4 februari en zondag 5 februari in NDC Den Hommel te Utrecht.
Het kampioenschap wordt gespeeld in twee klassen: De Bondsklasse A en de Bondsklasse B. De Bondsklasse A is alleen toegankelijk voor paren waarvan ten minste een van beide speelsters rechten heeft. De Bondsklasse B is een open competitie, waarvoor alle vrouwenparen zich kunnen inschrijven.


Joris van Lankveld en Berend van den Bos
(linker foto) zijn de nieuwe Nederlands Kampioen paren. Zij bleven in de Meesterklasse na een spannende laatste dag Gert-Jan Paulissen - Yke Smit (2e) en Bob Drijver - Bart Nab (3e) een neuslengte voor. Marco ter Laare - Linda Molle, die lang bovenaan stonden en op de vierde plaats eindigden, scoorden ook maar net 0,5% minder dan de winnaars.
De Eerste Divisie werd gewonnen door Merel Bruijnsteen en Roland Verdonk (foto rechts) met de hoge score van 58,80%.
Alle resultaten, ook die van de Eerste en Tweede Divisies, staan op de NBB-uitslagenpagina.

Foto: Janine van IpenburgHet Nederlands Kampioenschap voor gemengde paren is gewonnen door Bep Vriend en Anton Maas (midden op de foto van Janine van Ipenburg).
Joke van de Ven en Rens de Ruiter (links) werden tweede en Linda Molle en Marco ter Laare derde.
Klik hier voor de uitslag.


Eind januari is het Nederlands kampioenschap vrouwenparen 2015-2016 gespeeld.
Bep Vriend (Amstelveen, links) en Carla Arnolds (Tilburg) wonnen de Bondsklasse A en werden kampioen van Nederland (linkerfoto).
De Bondsklasse B werd gewonnen door Els Aerts (l) en Hetty Tukker, beiden uit Tilburg.
Uit de Bondsklasse A degraderen de paren 18 t/m 24. De nummers 1 t/m 4 uit de Bondsklasse B promoveren naar de Bondsklasse A. Klik hier voor de eindstanden en uitslagen.