Jan van Cleeff en Jan Jansma zijn de nieuwe Nederlandse kampioen paren. Ze werden eerste in de Meesterklasse. Op de tweede plaats eindigden Kees Bakker en Gert-Jan Ros, derde werden Tim Verbeek en Berry Westra.

Op 5 en 6 april werd het slotweekend van de parencompetities in de Meesterklasse, Eerste en Tweede Divisie gespeeld. De Meesterklasse en Eerste Divisie speelden in NDC Den Hommel in Utrecht, de Tweede Divisie in vier regio's: Zwolle, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.
Alle uitslagen kunt u vinden op de NBB-uitslagenpagina

De aanvullende bepalingen staan hier.
Deelnemerslijst Meesterklasse. De winnaar is Nederlands kampioen, de paren die op de plaatsen 16 en lager eindigen degraderen.

Deelnemerslijst Eerste Divisie; BSC Dabekaussen - Meijs (ED paren). De paren op de plaatsen 1-4 promoveren naar de Meesterklasse, de onderste 11 paren degraderen (24 en lager).

Deelnemerslijst Tweede Divisie Regio I (Zwolle)
Deelnemerslijst Tweede Divisie Regio II (Amsterdam)
Deelnemerslijst Tweede Divisie Regio III (1e in Papendrecht, 2e in Rotterdam)
Deelnemerslijst Tweede Divisie Regio IV (Eindhoven)

In de Tweede Divisie promoveren de paren 1 en 2 uit elke regio. Bovendien is een topintegrale uitslag gemaakt van alle groepen. De paren Bas van Roosmalen - Erik Stoffer, Tonie van den Heuvel - Marieke Quant, Mark Thiele - Renée Verdegaal en Helena van Ipenburg - Erik-Jan Krijgsman, die in deze uitslag op de plaatsen 9-12 zijn geëindigd, promoveren ook naar de Eerste Divisie.
De degradatie was afhankelijk van het aantal paren dat aan de competitie begint. Bij 20-21 paren (regio II) zijn dat er vijf, bij 22-24 paren (regio's I, III en IV) zes.