Tim Verbeek en Ernst Wackwitz zijn de nieuwe Nederlandse kampioenen parenbridge. Yke Smit en Mark Thiele zijn tweede, het brons is voor Tom van Overbeeke - Maarten Schollaardt. In totaal zijn twee weekenden gespeeld. De Meesterklasse en Eerste Divisie waren in Utrecht, de Tweede Divisies in drie regio's: Zwolle, Leiden en Eindhoven. Kijk op onze uitslagenpagina om alle uitslagen te zien. Winnaars en promovendi gefeliciteerd!

 

Winnaars MK Paren: Tim Verbeek en Ernst Wackwitz

Meesterklasse Paren 2018 Top 3:

1. Tim Verbeek (midden onder) en Ernst Wackwitz (rechtsonder)

2. Yke Smit (linksboven) - Mark Thiele (linksonder)

3. Tom van Overbeeke (midden boven) en Maarten Schollaardt (rechtsachter)

Eerste Divisie Paren Top 4 (gepromoveerd naar de MK):

1. Eric Laurant (midden voor) - Eric Janssen (links voor)

2. Frank Veger (midden links) - Peter van der Voorden (midden rechts)

3. Elly Schippers (midden voor) - René Stienen (rechts voor)

4. Onko-Jan Gelling (achter rechts) en Rob van Wel (midden).

Op de achtergrond Marten La Haye, die de prijzen uitreikte.

Foto's: Janine van Ipenburg


Uitgebreide competitie-informatie vind je hier.

De deelnemerslijst van de Meesterklasse. De winnaars Tim Verbeek en Ernst Wackwitz zijn Nederlands Kampioen, de paren op de onderste zeven plaatsen (17 en lager) zijn gedegradeerd.

De deelnemerslijst van de Eerste Divisie. De paren op de plaatsen 1-4 zijn gepromoveerd naar de Meesterklasse: Eric Jansen - Eric Laurant, Frank Veger - Peter van der Voorden, Elly Schippers - René Stienen en Onko-Jan Gelling en Rob van Wel. De onderste dertien paren (28 en lager) zijn gedegradeerd.

De deelnemerslijsten van de Tweede Divisies.
De Tweede Divisie is gespeeld in drie regio's: I (Zwolle, 30 paren), II (Leiden, 25 paren) en III (Eindhoven, 32 paren).

In de Tweede Divisies zijn de paren op de plaatsen 1-4 uit elke regio gepromoveerd naar de Eerste Divisie, gedegradeerd zijn respectievelijk acht, zeven en negen paren.