Aangeboden: ruim 1.500 bridgeboeken en 3 meter bridge tijdschriften.
Neem contact op met Harry Garsen mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (svp geen onzin biedingen)

Ik heb een heel mooie bridgetafel, inklapbaar, 75 x 75. voorzien van een nieuw viltdek.
Will Buivenga; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik heb een bridgebibliotheek van ruim 600 boeken. Kopers zijn welkom.
Wim van Muijlwijk; tel: 06-22241844; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik heb een aantal bridgeboeken te koop, o.a. van Berry Westra, Förch en Sint en Schipperheyn.
Gertie Cuijpers  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Tel. 0413292648

Aangesloten bridgeclubs en leden van de NBB kunnen op deze pagina gebruikte bridgematerialen en bridgeboeken te koop aanbieden of weggeven.
Hebt u, of uw club, bridgematerialen of -boeken over? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De NBB laat van iedere jaargang van het magazine Bridge honderd ingebonden boeken maken.
Van de jaren 2001-2015 zijn er van iedere jaargang nog enkele, in fraai rood kunstleder, ingebonden boeken over. Deze boeken worden verkocht voor € 20,- per stuk.
Belangstellenden kunnen reageren per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bridge op Twitter...