Bekijk het actuele aanbod van tweedehands materialen voor en door clubs. Aangesloten bridgeclubs en leden van de BridgeBond kunnen op deze pagina gebruikte bridgematerialen en bridgeboeken te koop aanbieden of weggeven.

Bridgeclub Biddingbridge heeft o.a. 18 x Bridgemate PRO met basisstation en kabels beschikbaar voor andere clubs tegen een redelijke (nader overeen te komen) vergoeding. Neem bij interesse contact op met Jan Schellekens,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0621506980

Naar de rubriek Tweedehands...

30 stuks Bridgemate Pro compleet met basisstation en arbiterpluggen

Afhalen en prijs n.o.t.k.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel 0630644709

UPDATE 5 NOVEMBER: DEZE BOEKEN ZIJN INMIDDELS BIJ EEN NIEUWE EIGENAAR.


Co Zuidervaart heeft nog enkele oude bridgeboeken van Goudsmit en Filarski in zijn bezit die hij weer wil doorgeven aan een andere bridgeliefhebber. Ze zijn gratis af te halen in Apeldoorn. 

Bridge Club Roosendaal biedt aan: 35 complete sets biddingboxkaartjes. Gebruikt, maar onbeschadigd en een aantal incomplete sets. Kunnen nog best een ronde mee... 40 euro. Neem bij interesse contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Naar de rubriek Tweedehands...

Bridge op Twitter...