Op zondag 18 maart organiseren we het Nederlands Kampioenschap Jeugdparen in Utrecht. We hopen dat er weer veel jeugdspelers zullen meedoen! Word jij de kampioen van Nederland? Je kunt je tot en met zondag 11 maart inschrijven. Als je mee wilt doen maar geen partner hebt, proberen wij een partner te vinden. Je ontvangt op maandag 12 maart een bevestiging met verdere gegevens.

NK Jeugdparen
Datum: zondag 18 maart
Aanvang: 10.30 uur, uiterlijk aanwezig 10.15 uur
Plaats:  NDC den Hommel Kennedylaan 9, 3533 KH Utrecht

Categorieën*:  
Junioren (geboren op of na 01-01-1993)
Aspiranten (geboren op of na 01-01-1998)
Pupillen (geboren op of na 01-01-2003)
* Voor een optimale organisatie en/of wedstrijd is het mogelijk dat categorieën gecombineerd spelen of dat een paar in een andere categorie wordt ingedeeld. Bij gecombineerde categorieën hebben we prijzen voor beide categorieën.

Kosten:
Junioren  € 10,00 per paar
Aspiranten  € 5,00 per paar
Pupillen doen helemaal gratis mee
De BridgeBond biedt alle deelnemers gratis een lunch aan. Er is geen reiskostenvergoeding maar je kunt wél op 18 maart gratis met de trein reizen als je het boekenweekgeschenk kunt laten zien.

Info & opgave: aanmelding moet uiterlijk 12 maart (per e-mail) binnen zijn op het bondsbureau, per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   
Vermeld beide namen, zo mogelijk lidnummers, e-mailadressen en de categorie waarin je wilt spelen.
Inschrijving staat open voor alle jeugdleden van de NBB. Als je geen lid bent betekent dat dat je niet kunt meedoen maar je kunt eventueel nog op 19 maart lid worden. Lidmaatschap voor een jaar kost € 17.