Opgeven voor een Toekomstdrive verloopt via de bridgedocenten.
Ontbrekende plaatsen, locaties en verdere informatie volgen zodra deze bekend zijn.

Datum Aanvang Plaats Locatie Informatie en Opgave Aanvullende informatie
10 maart 2018 13.30 uur Utrecht NDC Den Hommel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Klik hier voor meer informatie
14 april 2018 10.30 uur Maasbree Feestzaal Niëns Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Klik hier voor meer informatie
21 april 2018 13.30 uur Den Dungen de Litserborg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
21 april 2018 13.30 uur Joure Partycentrum 't Haske Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
21 april 2018 13.00 uur Kruiningen Bridgecentrum Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
22 april 2018 11.00 uur Berkel Enschot Denksportcentrum B-E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
22 april 2018 11.00 uur Heemstede Wij, de Luifel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
22 april 2018 13.30 uur Nijmegen Bridgehuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
6 mei 2018 13.00 uur Aalst De Pracht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

De Toekomstdrive is een bridgedrive voor bridgecursisten. In veel gevallen is de Toekomstdrive de eerste wedstrijd waar een bridgecursist aan zal deelnemen. De spellen worden afgestemd op het niveau van de cursisten, er wordt gespeeld in twee groepen: beginners ("lesboekje 1") of gevorderden ("lesboekje 2"). Er is een aangepast speeltempo en het stellen van vragen mag. Na afloop van de drive krijgen alle deelnemers een boekje met daarin de spellen die ze hebben gespeeld met daarbij uitleg over bieden en spelen.
Op diverse locaties in het land zijn er Toekomstdrives, de cursist kan kiezen waar hij heen wil. Meedoen mag één keer per seizoen. De opgave gaat meestal via de bridgedocent.