Opgeven voor een Toekomstdrive verloopt via de bridgedocenten.
Ontbrekende plaatsen, locaties en verdere informatie volgen zodra deze bekend zijn.

Datum Aanvang Plaats Locatie Informatie en Opgave Aanvullende informatie
10 april 2019   Rotterdam De Lombard Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
13 april 2019   district Drenthe   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
13 april 2019 13.00 uur Den Dungen De Litsenborg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
11 mei 2019   Papendrecht Denksportcentrum Papendrecht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
18 mei 2019   district Delft   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
18 mei 2019 13.30 uur Utrecht NDC Den Hommel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
19 mei 2019 13.30 uur Arnhem De Denktank Henk Uijterwaal  

De Toekomstdrive is een bridgedrive voor bridgecursisten. In veel gevallen is de Toekomstdrive de eerste wedstrijd waar een bridgecursist aan zal deelnemen. De spellen worden afgestemd op het niveau van de cursisten, er wordt gespeeld in twee groepen: beginners ("lesboekje 1") of gevorderden ("lesboekje 2"). Er is een aangepast speeltempo en het stellen van vragen mag. Na afloop van de drive krijgen alle deelnemers een boekje met daarin de spellen die ze hebben gespeeld met daarbij uitleg over bieden en spelen.
Op diverse locaties in het land zijn er Toekomstdrives, de cursist kan kiezen waar hij heen wil. Meedoen mag één keer per seizoen. De opgave gaat meestal via de bridgedocent.