Van 6 tot 16 juni werd in Oostende (België) het Europese Kampioenschap gespeeld. Na een zinderende slotdag eindigde het Nederlandse open team op de vijfde plaats, de vrouwen werden 6e en de senioren 7e. Noorwegen won het open toernooi, Polen de vrouwen en Frankrijk de senioren. Alle Nederlandse teams kwalificeerden zich voor het WK 2019.
We volgden het EK op de voet via de speciale website www.topbridge.nl waar je alle verdere informatie kunt vinden. Ook via ons twitterkanaal kon je het EK volgen. Op de foto captain van het open team Anton Maas.

Bij het EK voor landenteams waren naast de medailles ook plaatsing voor het volgende WK (Bermuda Bowl voor open, Venice Cup voor vrouwen en d'Orsi Bowl voor senioren) in China in 2019 te verdienen, de eerste acht landen mogen daaraan deelnemen. De eerste tien landen in het open kampioenschap plaatsten zich voor de Champions' Cup 2018 (in Eilat, Israël) en 2019.
In de parenkampioenschappen werden Carla Arnolds - Sandra Kolen 14e bij de vrouwen, bij de seniorenparen vinden we drie Nederlandse paren in de eindstand van de finale: Willem van Eijck - Willem Gosschalk (10e), Ton Lucassen - Rob Walker (20e) en Henk den Boer - Egbert Meijer (21e).