Berend van den Bos en Joris van Lankveld zijn de winnaars van de vierde en laatste voorronde van het Witte Huis Topcircuit. Die werd zaterdag 11 februari in NDC den Hommel in Utrecht gespeeld. Ze wonnen ook al de vorige voorronde (ex aequo) op 7 januari.
Alle resultaten van de paren zijn te vinden op de NBB-uitslagenpagina. Voor de finale op 4 en 5 maart in het Witte Huis in Amsterdam zijn de eerste zestien paren in de totaalstand geplaatst.

De derde voorronde van het Witte Huis Topcircuit heeft zaterdag twee winnende paren opgeleverd: Hendrik Bijker & Dennis Kruis en Berend van den Bos & Joris van Lankveld eindigden op 85 imps. Derde werd het jeugdpaar Guy Mendes de León & Thibo Sprinkhuizen. De volledige uitslag is te vinden op de NBB-uitslagenpagina, de tussenstand na de derde voorronde staat hier.

Zaterdag 7 januari is de derde voorronde van het Witte Huis Topcircuit 2016-2017. Er zijn in totaal weer vier voorronden in NDC Den Hommel in Utrecht met een 1e prijs van €1000 per voorronde. De beste zestien paren na vier voorronden plaatsen zich voor de finale, begin maart in het Witte Huis in Amsterdam met een eerste prijs van €5000. Volg de verrichtingen van de genodigde paren komende zaterdag via de NBB-uitslagenpagina, de tussenstand na twee voorronden staat hier.
De eerste voorronde is gewonnen door Eric Janssen en Eric Laurant (BB Nijmegen), de tweede door Harm Everts en Rieks Mulder (BC De Zeerob, Groningen).

De tweede voorronde van het Witte Huis Topcircuit is gewonnen door Harm Everts en Rieks Mulder (BC De Zeerob, Groningen). Met 93 imp bleven ze Frank Veger en Aris Verburgh (BC Star, Utrecht) en Aarnout Helmich - Gerbrand Hop (BC de Lombard, Rotterdam) ruim voor.
60 paren uit Meesterklasse en Eerste Divisie speelden in NDC Den Hommel in Utrecht 45 spellen met butlertelling. Alle resultaten zijn te vinden op de NBB-uitslagenpagina, de tussenstand na twee voorronden staat hier. De beste zestien paren na vier voorronden plaatsen zich voor de finale, begin maart in het Witte Huis in Amsterdam.
De eerste voorronde werd gewonnen door Eric Janssen en Eric Laurant (BB Nijmegen).

Eric Janssen en Eric Laurant (BB Nijmegen) zijn de winnaars van de eerste voorronde van het Witte Huis Topcircuit die op 22 oktober in Utrecht werd gespeeld. Op plaats twee eindigden Jean Harings en Vincent Kroes, derde werden Henk den Boer en Kees Schipper (Delftse BC). Er deden 64 paren uit de Meesterklasse en Eerste Divisie mee. Alle resultaten zijn te vinden op de NBB-uitslagenpagina.
Het Witte Huis Topcircuit wordt georganiseerd met belangrijke ondersteuning van Het Witte Huis. Er zijn vier voorronden (met geldprijzen voor de nrs. 1-10) en een finale in Het Witte Huis in Amsterdam (1e prijs €5000).
Er zijn 68 paren toegelaten tot de voorronden, de complete deelnemerslijst vindt u via deze link. Het reglement vindt u door hier te klikken.

Ook in het seizoen 2016-2017 organiseert Topbridge i.s.m. Het Witte Huis weer het Witte Huis Topcircuit. Er zijn weer vier voorronden in NDC Den Hommel in Utrecht (1e prijs €1000 per keer), gevolgd door een finale in Het Witte Huis in Amsterdam (1e prijs €5000).
Er zijn 68 paren toegelaten tot de voorronden, de complete deelnemerslijst vindt u via deze link. Het reglement vindt u door hier te klikken.

Bob Drijver en Bart Nab zijn de winnaars van de finale van het Witte Huis Topcircuit die op zaterdag 5 en zondag 6 maart in Het Witte Huis in Amsterdam werd gespeeld. Met hun score van 123 imp bleven ze de nrs. 2, Jean Harings - Vincent Kroes, en 3, Danny Molenaar - Tim Verbeek, ruim voor.
Onlangs werden Drijver - Nab gekozen in het Nederlandse EK-team. Bob Drijver maakte tijdens de prijsuitreiking bekend dat zij komend seizoen voor Het Witte Huis zullen gaan spelen.
De resultaten van de finale vindt u op de NBB-uitslagenpaginade eindstand van de kwalificatie na vier voorrondes staat hier.

Op zaterdag 7 en zondag 8 maart werd in Het Witte Huis in Amsterdam de finale van het Witte Huis Topcircuit gespeeld. Er deden zestien paren mee die vijftien ronden van zes spellen speelden. De resultaten vindt u op de NBB-uitslagenpaginade eindstand van de kwalificatie na vier voorrondes staat hier.

De winnaars zijn Bob Drijver (Rotterdam) en Bart Nab (Tilburg), op de tweede plaats eindigden Jacco Hop en Meike Wortel, derde werden Marco ter Laare en Linda Molle.


Oscar Nettl (links) en Maarten Schollaardt (midden) zijn de winnaars van het Witte Huis Topcircuit. In de finale lieten ze met +66 impen de andere paren achter zich.

Tweede, na een enorme eindsprint, werden Berend van den Bos en Joris van Lankveld (+44), derde Vincent Ramondt - Berry Westra (+42).
Tijdens de prijsuitreiking maakten Herman Drenkelford en Max Abram bekend dat het Witte Huis ook volgend jaar weer het Topcircuit zal ondersteunen.
De finale werd op zaterdag 1 en zondag 2 maart in het Witte Huis in Amsterdam gespeeld. Zestien paren plaatsten zich via vier voorronden om te spelen voor de hoofdprijs van € 5000.
Alle uitslagen (results) vindt u hier.
Bekijk hier een interview van IMP met Herman Drenkelford, waarbij ook de opstellingen van Het Witte Huis 1 en 2 voor het komende seizoen bekend gemaakt worden.

foto: Louk Herber

Chris ten Kate en Huub van der Wouden (BC Oog in Al, Utrecht) zijn de winnaars van de finale van het Witte Huis Topcircuit 2013. In de laatste ronde haalden ze Richard Ritmeijer en Magdaléna Tichá in, die vrijwel het hele weekend aan de leiding gingen. Derde werden Ruurd Riewald en Ruud von Seida.
De finale werd op zaterdag 2 en zondag 3 maart gespeeld in het Witte Huis in Amsterdam. Zestien van de sterkste Nederlandse paren speelden vijftien ronden van zes spellen, in de strijd om de hoofdprijs van € 5.000.
Tijdens de prijsuitreiking maakte Herman Drenkelford bekend dat het Witte Huis ook volgend seizoen weer het Topcircuit zal ondersteunen.
De resultaten staan op de uitslagenpagina van de NBB. De eindstand van de kwalificaties na vier voorronden vindt u hier.

Het Witte HuisDe finale van het Witte Huis Topcircuit is gewonnen door Berend van den Bos & Joris van Lankveld.
Tweede werden Jan Jansma & Gert-Jan Paullissen, derde Anton Maas en Chris Niemeijer.
De finale werd op zaterdag 3 en zondag 4 maart gespeeld in het Witte Huis in Amsterdam. De uitslagen vindt u op de NBB-uitslagenpagina, de deelnemende paren en de eindstand van de voorronden vindt u hier.


Het Witte HuisDankzij de ondersteuning door Het Witte Huis (Amsterdam) werd ook in het seizoen 2010-2011 Het Witte Huis Topcircuit georganiseerd.
De finale was op zaterdag 5 en zondag 6 maart in Het Witte Huis in Amsterdam.Bob Drijver en Tim Verbeek (midden op de foto) wonnen met +128 imp. Ricco van Prooijen - Louk Verhees (links op de foto) werden tweede (+49), Maarten Kokkes - Hans Uijting (+34) eindigden op de derde plaats. Hier vindt u de uitslagen (results).