De club TempoBridge in Hilversum heeft het volgende te koop, voor de hoogste bieder: 20 Bridgemates Pro (recentelijk nog servicebeurt gehad), 2 basisstations en bijbehorende kabels.

Heb je interesse? Neem dan contact op met de penningmeester van TempoBridge (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 035-6948629)

Naar de rubriek Tweedehands...

UPDATE: de bridgemates zijn inmiddels over naar de nieuwe eigenaren.

Gratis af te halen: de 24 oude bridgemates van BC Numansdorp. Inclusief basisstation en WL-pennetjes (zonder batterijen).

Heb je interesse, neem dan contact op met Willem Westein per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar de rubriek Tweedehands...

UPDATE: de bladen zijn inmiddels bij een nieuwe eigenaar, met dank aan Piet van Liempt!

Piet van Liempt heeft oude bridgebladen uit de periode september 1972 tot en met augustus 1976. Hij wil ze graag weer doorgeven aan een bridgeclub of bridgeliefhebber. Ze zijn gratis af te halen in Houten.

 Naar de rubriek Tweedehands...

Tini de Haan heeft enkele oude bridgeboeken van Förch en Filarski in haar bezit die zij weer wil doorgeven aan een bridgeclub of bridgeliefhebber. Ze zijn gratis af te halen in Bergen op Zoom. 

Reageren heeft geen zin meer, de materialen zijn inmiddels verkocht.

Bridge Club Roosendaal biedt aan: 35 complete sets biddingboxkaartjes. Gebruikt, maar onbeschadigd en een aantal incomplete sets. Kunnen nog best een ronde mee... 40 euro.

Naar de rubriek Tweedehands...

UPDATE 5 NOVEMBER: DEZE BOEKEN ZIJN INMIDDELS BIJ EEN NIEUWE EIGENAAR.


Co Zuidervaart heeft nog enkele oude bridgeboeken van Goudsmit en Filarski in zijn bezit die hij weer wil doorgeven aan een andere bridgeliefhebber. Ze zijn gratis af te halen in Apeldoorn. 

Bekijk het actuele aanbod van tweedehands materialen voor en door clubs. Aangesloten bridgeclubs en leden van de BridgeBond kunnen op deze pagina gebruikte bridgematerialen en bridgeboeken te koop aanbieden of weggeven.