Dit weekend is de viertallencompetitie in de Meesterklasse en Eerste Divisie van start gegaan.  Na het eerste weekend staan drie teams van BC 't Onstein op de plaatsen 1, 2 en 3, op plaats 4 BC de Lombard (Rotterdam). De uitslagen en standen zijn te vinden op onze uitslagenwebsite.

Het seniorenviertallenkampioenschap is op zondag 26 november in het NDC Den Hommel te Utrecht. Deelname staat open voor leden van de NBB die geboren zijn in 1957 of eerder. Het inschrijfgeld bedraagt €50,- per team en de aanvang is 10.30 uur.
Bruine Stickerconventies en Hoogst Ongebruikelijke Methoden zijn niet toegestaan.
Inschrijving uitsluitend via MijnNBB. De inschrijving sluit op donderdag 16 november.

Het team Jeugd+Q heeft dit weekend het Nederlands Kampioenschap Gemengde Viertallen 2017-2018 op hun naam geschreven. Na een indrukwekkende inhaalrace hebben Guy Mendes de León & Marieke Quant en Sandra Kolen & Thibo Sprinkhuizen de teams HOK en Tícha achter zich gelaten. De B-finale is gewonnen door Mark Thiele & Renée Verdegaal en Niki Pfeiffer & Thea Willemse (Team Sambal bij). Gefeliciteerd! De volledige uitslag vind je hier.

Op 1 oktober begint de competitie in de Tweede Divisie Viertallen. Net als vorig jaar zijn er weer zeven groepen met elk veertien teams (twaalf in groep 1). Vanaf 19 september zijn alle programma's en de teams hier gepubliceerd.
Een overzicht van de teams en alle groepen met de speeldata vind je hier, de aanvullende bepalingen staan hier.
Voor meer informatie kun je je wenden tot de RKL (gegevens in het programma) of de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de BridgeBond, tel. 030-2759966.

Graag publiceren we hier de documenten voor de bondsviertallencompetitie 2017-2018.

Zondag 21 mei zijn de promotiewedstrijden voor twee plaatsen in de Tweede Divisie viertallen 2017-2018 gespeeld.
De eindstand was:
1. BC One Down Delft 37,12 WP
2. BC Theseus (Tilburg) 34,65 WP
3. BC Culemborg 28,85 WP
4. BC Leidschenhage (Leidschendam) 19,38 WP
BC One Down Delft en BC Theseus zijn gepromoveerd naar de Tweede Divisie.

De Tweede Divisie viertallencompetitie was vanaf dit seizoen in zeven in plaats van acht groepen verdeeld. Op zondag 19 februari speelden de groepen 2 (Oost), 3 (Midden) en 6 (Zuidwest) hun laatste wedstrijden. De kampioenen zijn gepromoveerd naar de Eerste Divisie: BC De Zeerob 3, BC 't Onstein 5, BC Star 6, Hok 2, Delftse BC 1, BGS de Gehaktmolen 1, BC 70-3. Gefeliciteerd!

In een bloedstollende finale van de Meesterklasse viertallen heeft BC 't Onstein 3 onder grote belangstelling gewonnen van Het Witte Huis 1.
De eindstand: Het Witte Huis 1 - BC 't Onstein 3   118 - 133 imp.

De BridgeBond feliciteert de nieuwe landskampioenen: Danny Molenaar (middenlinks op de foto) - Tim Verbeek (rechtsboven), Peter IJsselmuiden (linksboven) - Geon Steenbakkers (linksvoor) en Richard Ritmeijer (middenrechts) - Magdaléna Tichá (rechtsonder).

Voor uitslagen en spelverdelingen zie de uitslagenpagina

Op zaterdag 28 en zondag 29 januari spelen Het Witte Huis 1 en BC 't Onstein 3 de finale van de Meesterklasse Viertallen. Zondag 29 januari, een zeer feestelijke slotdag te worden in het NDC Den Hommel in Utrecht. Naast de landskampioenen huldigen we de medaillewinnaars van de Europese en Wereldkampioenschappen en de winnaars van de Transfer Race. Ook maken we het Talent van het Jaar bekend. Om de feestvreugde verder te verhogen biedt de BridgeBond de bezoekers een hapje en een drankje aan.