De Weko heeft 4 juni de indeling van de groepen vastgesteld.
De definitieve speeldata volgen zodra beschikbaar, dat zal begin juli zijn.

Indeling Tweede Divisie viertallen 2018-2019

 

De competitie in de Tweede Divisie Viertallen wordt in zeven groepen verdeeld over Nederland gespeeld, van oktober t/m februari. Niet alle groepen speelden op dezelfde dagen en ze waren daarom ook niet allemaal tegelijk klaar.
Op 25 februari speelden de teams in groep 2 (Oost) hun laatste wedstrijden. Kampioen en gepromoveerd naar de Eerste Divisie is BB Nijmegen 3 (Elianne van Dooren - Harrie Harings, Wim Gielen - Krijn Hemminga).
Alle uitslagen staan op de NBB-uitslagenpagina. Tip: gebruik het filter rechtsboven om alleen de Tweede Divisiewedstrijden te zien.

Afgelopen weekend hebben de eerste vier in de Meesterklasse gestreden om een plek in de finale, geplaatst hebben zich BC 't Onstein 1 en Het Witte Huis 1. De teams op de plaatsen 5-10 hebben gespeeld in de degradatiepoule; BC het Buitenhof 1 en BC 70-1 zijn gedegradeerd naar de Eerste Divisie. In de Eerste Divisie zijn de laatste vijf ronden gespeeld. BC Oog in Al 1 en Het Witte Huis 3 zijn gepromoveerd naar de Meesterklasse. BC Theseus 1 speelt op 27 januari een promotie/degradatiewedstrijd tegen HOK 1. De volledige uitslagen zijn te vinden op onze uitslagenwebsite. De finale in de Meesterklasse en de huldiging is in het weekend van 27 en 28 januari.

Zaterdag 9 en zondag 10 december is het derde weekend van de viertallencompetitie in de Meesterklasse en Eerste Divisie gespeeld. De nrs. 1-4 in de Meesterklasse, die zich plaatsen voor de halve finales, zijn BC 't Onstein 2, BC 't Onstein 1, Het Witte Huis 1 en Het Witte Huis 2. In de halve finales spelen beide Onstein- en beide Witte Huisteams tegen elkaar. De teams op de plaatsen 5-10 spelen verder in de degradatiepoule; klik op de link hieronder voor het programma.
De uitslagen en standen zijn te vinden op onze uitslagenwebsite en worden regelmatig bijgewerkt.

Van begin oktober tot in het voorjaar wordt in zeven groepen de competitie in de Tweede Divisie Viertallen gespeeld. Elke groep heeft veertien teams (behalve groep 1, daar twaalf). Vanaf 19 september zijn alle programma's en de teams hier gepubliceerd.
Een overzicht van de teams en alle groepen met de speeldata vind je hier, de aanvullende bepalingen staan hier.
Voor meer informatie kun je je wenden tot de RKL (gegevens in het programma) of de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de BridgeBond, tel. 030-2759966.

Dit weekend zijn de NK Aspiranten- en Juniorenviertallen gespeeld. In de laatste ronde namen Merel Bruijnsteen - Janneke Wackwitz en Michel Schols - Ricardo Westerbeek de eerste positie over van de BBN Boyz. Het team Altijd Lastig is daarmee Nederlands kampioen Juniorenviertallen 2017-2018. Het zilver is voor team BBN Boyz en brons voor Bridge Royale. De Nederlandse kampioenen bij de aspirantenviertallen zijn Jasper Blom - Xavier Friesen en Dieter Goudzwaard - Tobias Westerveld (team Jonkies). Gefeliciteerd!

Op zondag 26 november streden 34 viertallen om de landstitel. Kees Bakker - Just van der Kam en Bert Paping - Rens Paternotte hebben het NK Seniorenviertallen gewonnen. Tweede eindigde het team JANC (Conny en Jan ten Cate, Niels van der Gaast - Agnes Wesseling), derde werd team Brabant (Jan Kolen - Tjali Tuwanakotta, Ton Lucassen - Rob Walker). De deelnemende seniorenviertallen bestaan uit leden van de BridgeBond die geboren zijn in 1957 of eerder.

Dit weekend is de viertallencompetitie in de Meesterklasse en Eerste Divisie van start gegaan.  Na het eerste weekend staan drie teams van BC 't Onstein op de plaatsen 1, 2 en 3, op plaats 4 BC de Lombard (Rotterdam). De uitslagen en standen zijn te vinden op onze uitslagenwebsite.

Het team Jeugd+Q heeft dit weekend het Nederlands Kampioenschap Gemengde Viertallen 2017-2018 op hun naam geschreven. Na een indrukwekkende inhaalrace hebben Guy Mendes de León & Marieke Quant en Sandra Kolen & Thibo Sprinkhuizen de teams HOK en Tícha achter zich gelaten. De B-finale is gewonnen door Mark Thiele & Renée Verdegaal en Niki Pfeiffer & Thea Willemse (Team Sambal bij). Gefeliciteerd! De volledige uitslag vind je hier.

Graag publiceren we hier de documenten voor de bondsviertallencompetitie 2017-2018.