Het Nederlandse kampioenschap voor gemengde viertallen vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 september. Zaterdag is de dag van de kwalificatie, waarop je zes ronden van zeven spellen speelt (zonder schermen). Op zondag worden de A-finale met schermen en de B-finale zonder schermen gespeeld. We spelen beide dagen in het Nationaal Denksport Centrum den Hommel in Utrecht. Het winnende team is Nederlands Kampioen Gemengde Viertallen 2018-2019.

Graag publiceren we hier de documenten voor de bondsviertallencompetitie 2018-2019.

De Weko heeft 4 juni de indeling van de groepen vastgesteld.
De definitieve speeldata zijn door de Weko op 6 juli vastgesteld en gepubliceerd; aangevuld op 23 juli.

Indeling  en speeldata Tweede Divisie viertallen 2018-2019

De competitie in de Tweede Divisie Viertallen wordt in zeven groepen verdeeld over Nederland gespeeld, van oktober t/m februari. Niet alle groepen speelden op dezelfde dagen en ze waren daarom ook niet allemaal tegelijk klaar.
Op 25 februari speelden de teams in groep 2 (Oost) hun laatste wedstrijden. Kampioen en gepromoveerd naar de Eerste Divisie is BB Nijmegen 3 (Elianne van Dooren - Harrie Harings, Wim Gielen - Krijn Hemminga).
Alle uitslagen staan op de NBB-uitslagenpagina. Tip: gebruik het filter rechtsboven om alleen de Tweede Divisiewedstrijden te zien.

Dit weekend zijn de NK Aspiranten- en Juniorenviertallen gespeeld. In de laatste ronde namen Merel Bruijnsteen - Janneke Wackwitz en Michel Schols - Ricardo Westerbeek de eerste positie over van de BBN Boyz. Het team Altijd Lastig is daarmee Nederlands kampioen Juniorenviertallen 2017-2018. Het zilver is voor team BBN Boyz en brons voor Bridge Royale. De Nederlandse kampioenen bij de aspirantenviertallen zijn Jasper Blom - Xavier Friesen en Dieter Goudzwaard - Tobias Westerveld (team Jonkies). Gefeliciteerd!

Dit weekend is de zinderende finale gespeeld van de Meesterklasse Viertallen. B.C. 't Onstein 1 versus Het Witte Huis 1 is een echte klassieker. Spelers van wereldklasse hebben gestreden om de landstitel. De spellen zijn voortdurend te volgen geweest op Bridge Base Online (BBO) en op zondag in Utrecht op groot scherm met live commentaar van Wubbo de Boer en Joris van Lankveld. Alle uitslagen en spelverdelingen kun je terugzien op de uitslagenpagina. Foto: Louk Herber (klik voor vergroting)

Op zondag 26 november streden 34 viertallen om de landstitel. Kees Bakker - Just van der Kam en Bert Paping - Rens Paternotte hebben het NK Seniorenviertallen gewonnen. Tweede eindigde het team JANC (Conny en Jan ten Cate, Niels van der Gaast - Agnes Wesseling), derde werd team Brabant (Jan Kolen - Tjali Tuwanakotta, Ton Lucassen - Rob Walker). De deelnemende seniorenviertallen bestaan uit leden van de BridgeBond die geboren zijn in 1957 of eerder.

Het team Jeugd+Q heeft dit weekend het Nederlands Kampioenschap Gemengde Viertallen 2017-2018 op hun naam geschreven. Na een indrukwekkende inhaalrace hebben Guy Mendes de León & Marieke Quant en Sandra Kolen & Thibo Sprinkhuizen de teams HOK en Tícha achter zich gelaten. De B-finale is gewonnen door Mark Thiele & Renée Verdegaal en Niki Pfeiffer & Thea Willemse (Team Sambal bij). Gefeliciteerd! De volledige uitslag vind je hier.