Welke twee gemengde paren schrijven dit jaar het Nederlands Kampioenschap Gemengde Viertallen op hun naam? Het kampioenschap wordt gehouden op zaterdag 23 (halve finale) en zondag 24 september (finale) in het NDC Den Hommel in Utrecht. Schrijf je in via MijnNBB! Dit kan tot en met 13 september.

Aanvang zaterdag 11.00 uur, zondag 10.30 uur. Zaterdag zes ronden van zeven spellen per ronde. De eerste acht teams plaatsen zich voor de A-finale op zondag, de overige teams voor de B-finale*. Dan worden zeven ronden van zes (A) en zeven (B) spellen gespeeld. Er is voor zondag een carry over op basis van de helft van het aantal behaalde winstpunten op zaterdag.
Het inschrijfgeld bedraagt € 70,- per viertal.

Het winnende team is Nederlands Kampioen Gemengde Viertallen 2017-2018. * Bij een minimale deelname op zaterdag van zestien teams. Bij 12-15 deelnemende teams speelt iedereen over twee dagen tegen elk ander team (en dan beide dagen met schermen).
De (geld)prijzen (per team) zijn als volgt (mits volledig aanwezig bij de uitreiking en bij een minimale deelname van 24 teams):
A-finale

  1. € 300,-
  2. € 200,-
  3. € 100,-
  4. vier flessen wijn

B-finale

  1. € 100,-
  2. vier flessen wijn

Je kunt inschrijven tot en met 13 september, uitsluitend via MijnNBB. Een handleiding vind je op onze website onder Van A tot Z, MijnNBB (Handleiding inschrijven).