Afgelopen weekend hebben de eerste vier in de Meesterklasse gestreden om een plek in de finale, geplaatst hebben zich BC 't Onstein 1 en Het Witte Huis 1. De teams op de plaatsen 5-10 hebben gespeeld in de degradatiepoule; BC het Buitenhof 1 en BC 70-1 zijn gedegradeerd naar de Eerste Divisie. In de Eerste Divisie zijn de laatste vijf ronden gespeeld. BC Oog in Al 1 en Het Witte Huis 3 zijn gepromoveerd naar de Meesterklasse. BC Theseus 1 speelt op 27 januari een promotie/degradatiewedstrijd tegen HOK 1. De volledige uitslagen zijn te vinden op onze uitslagenwebsite. De finale in de Meesterklasse en de huldiging is in het weekend van 27 en 28 januari.

In de Meesterklasse spelen tien teams, ruim twintig spelers hebben een of meer wereld- of Europese titels op hun naam. Na drie weekenden van zes wedstrijden hebben de nummers 1 tot en met 4 zich voor de halve finale geplaatst.

Indeling halve finales
BC 't Onstein 2
Berend van den Bos - Joris van Lankveld, systeemkaart
Bob Drijver - Bart Nab, systeemkaart
BC 't Onstein 1
Bauke Muller - Simon de Wijs, systeemkaart
Ricco van Prooijen - Louk Verhees, systeemkaart

Het Witte Huis 1
Sjoert Brink - Bas Drijver, systeemkaart
Vincent Ramondt - Berry Westra, systeemkaart
Het Witte Huis 2
Frank Bakkeren - Ton Bakkeren, systeemkaart
Jacco Hop - Meike Wortel, systeemkaart
Tom van Overbeeke - Maarten Schollaardt, systeemkaart

De teams in de degradatiepoule spelen in het laatste weekend vijf wedstrijden. Daarna hebben de nrs. 5-7 zich gehandhaafd, nr. 8 speelt op 27 januari een promotie/degradatiewedstrijd tegen de nr. 3 van de Eerste Divisie, de nrs. 9 en 10 zijn gedegradeerd.

Programma en teams Meesterklasse
Programma vierde weekend Meesterklasse (halve finales / degradatiepoule)

In de Eerste Divisie promoveren de nummers 1 en 2, nummer 3 speelt op 27 januari een promotie/degradatiewedstrijd tegen de nummer 8 van de Meesterklasse. De onderste zeven teams (m.u.v. NBB-selectie 1) degraderen naar de Tweede Divisie.

Programma en teams Eerste Divisie

Aanvullende bepalingen Meesterklasse en Eerste Divisie Viertallen