Waar speel jij de volgende zomerdrive?

LET OP! DEZE PAGINA IS NIET ACTUEEL!  Je kunt hem bekijken als voorbeeld. op dit moment wordt gewerkt aan de kaart met de zomerdrives van 2018.
ORGANISATOREN, ZO MELD JE ZOMERDRIVES AAN...

Op deze pagina vind je informatie over zomerdrives van bridgeclubs die ook voor niet-clubleden toegankelijk zijn. Voor zover bekend is de startdatum gegeven. Sommige drives vinden niet op alle dagen doorgang, soms wisselt de locatie. Neem daarvoor zelf contact op met de organisatie. De vermelde kosten voor deelname gelden per paar en zijn in sommige gevallen alleen door niet-leden verschuldigd. Vaak sluit de aanmelding aan de zaal een kwartier voor aanvang. Sommige zomerdrives worden afgesloten met een finale. Hoe je je daarvoor kunt plaatsen weet de organisatie ter plekke.

Klik op de kaart hiernaast of op de grotere kaart om een drive in een bepaalde plaats te zoeken.

TIP 1 Welke zomerdrives zijn er op jouw favoriete speeldag? Onderin de grotere kaart zie je de dagen. Selecteer daar alleen jouw dag:


TIP 2 De kleur van de locatie (punaise) geeft de weekdag aan. Heeft een punaise een letter? Dan zijn er meer drives. Klik op de punaise, in het uitklapvenstertje zie je onderin pijltjes naar links of rechts. Daarmee blader je door de drives.

TIP 3 Beweeg over de kaart met de muis (je ziet een handje). Vergroot met + en verklein met -.

TIP 4 Met de knoppen hieronder kun je een lijst van de speeldag van je voorkeur open- en dichtklikken. De speeldagen worden dan onder elkaar onder de knoppen getoond. Klik hier voor een overzicht van alle drives.